Az autókamera-portál

2010. június 17. 01:05 - CarCam.hu

A CarCam.hu-ról

Légy üdvözölve a CarCam.hu-n!

CarCam.huMagyarországon 3.6 millió autó jár-kel az utakon. Évi 15.000km átlagos futással számolva a teljes megtett út 54.000.000.000km. Ez több, mint a Föld-Neptunusz távolság tízszerese. Azért egy ilyen hosszú úton történhetnek érdekes dolgok, nem?

A CarCam.hu célja, hogy ezeket a történéseket tegye minél nagyobb számban közkinccsé. A filmekből lehet tanulni, tartalmukon felháborodni, térdet csapkodva röhögni... Mindezt egy roppant egyszerű felületen, ahova Te is beküldheted a saját filmedet, vagy akár kommentálhatod a többiek által beküldött mozikat.

A metódus: autózz, motorozz, bringázz, rögzítsd az eseményeket, majd azokat vágva vagy vágatlanul töltsd fel egy videó-megosztóra (ajánljuk a youtube-ot), majd küldd el nekünk a videó linkjét, valamint - ha szükségesnek látod - a rajta látottakhoz tartozó leírást (történet, helyszín, időpont, stb.) Ezt követően az általad ajánlott tartalom hamarosan mindenki számára elérhető és kommentelhető lesz a CarCam.hu-n.

Hogyan rögzítsd az eseményeket? Legrosszabb esetben akár mobiltelefonnal vagy szokványos videókamerával, de azért szerencsésebb erre egy célszerszám, mondjuk egy olyan fedélzeti kamera, amely a gombnyomás, vagy ne adj' Isten az ütközés előtti pillanatokat is képes visszamenőleg rögzíteni. A CarCam.hu ajánlata a Smarty BX-1000, a GPS-szel és gyorsulásérzékelő szenzorokkal ellátott fedélzeti kamera.


Jogi, és adatvédelemmel kapcsolatos tudnivalók:

 

  • A CarCam.hu oldalon a tartalmat a felhasználók dinamikusan alakítják. A hozzászólások előzetes moderáción nem mennek keresztül. Hozzászólás (komment) írásához regisztráció és bejelentkezés szükséges.
  • A CarCam.hu üzemeltetője nem vállalja a felelősséget a felhasználók által elhelyezett tartalomért.
  • A CarCam.hu nem vállalja a felelősséget a külső (nem a carcam.hu tartományba eső) honlapokon elhelyezett oldalakra mutató linkeken található, vagy a külső szerverekről  beágyazott tartalmakért.
  • Amennyiben Ön jogsértés-gyanús bejegyzést észlel az oldalon, kérjük, hogy ezt haladéktalanul jelezze felénk!
  • Kérjük felhasználóinkat, hogy a megjelenésre szánt filmek illetve kommentek beküldésekor legyenek figyelemmel a hatályos jogszabályokra!
  • A CarCam.hu fenntartja magának a jogot, hogy az aggályos bejegyzések megjelentetését indoklás nélkül megtagadja, illetve a felhasználók által elhelyezett aggályos tartalmat előzetes jelzés nélkül törölje.
  • A CarCam.hu a regisztrációkor megadott adatokat (nick-név, jelszó, email-cím) harmadik fél részére nem adja ki. Az adatokat kizárólag a CarCam.hu oldallal kapcsolatos kommunikációra használjuk fel.
  • A CarCam.hu honlap tulajdonosa és üzemeltetője a Magro Geochallenge Bt. (1053 Budapest Veres Pálné u. 19.)
  • email: carcam.hu@gmail.com
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr886636387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása