Az autókamera-portál

2010. június 17. 00:43 - CarCam.hu

Videó feltöltése

A Carcam.hu-n a következő egyszerű lépésekkel teheted közzé saját videódat:

1. Rögzítsd az eseményt!

2. A felvételt töltsd fel a YouTube-ra! (A feltöltéshez a youtube.com oldalon érvényes regisztrációval kell rendelkezned.)
Smarty fedélzeti kamerák esetén a mellékelt PC Viewer szoftver képes egyszerű AVI videót exportálni, amit a YouTube közvetlenül fogad. Ekkor tehát semmi különös előkészületre (konverzió) nincs szükség.
Kérjük, hogy a YouTube-on a videó tag-ek között szerepeljen a "carcam.hu"!

3. Küldj nekünk egy emailt, amiben megírod a felvételhez tartozó történetet, a felvétel YouTube-os linkjét, valamint - amennyiben nem titkos - a felvételhez használt kamera típusát.

Ennyi az egész. Amennyiben a felvétel vagy a szöveg nem ütközik törvénybe, vagy a CarCam.hu alapelveibe, azt hamarosan megjelentetjük az oldalon.

Felhívjuk figyelmedet a videó-felvételek közzétételével kapcsolatos jogszabályokra. Kérjük, hogy ezzel kapcsolatban légy körültekintő, a CarCam.hu célja a hatékony, szórakoztató, ugyanakkor jogszerű működés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr706636467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása