Az autókamera-portál

2010. november 15. 17:45 - CarCam.hu

Smarty - a hiteles szemtanú!

Smarty fedélzeti kamera

Független igazságügyi informatikai szakértő vizsgálta meg a Smarty kamerákat, valamint az általuk rögzített adatokat. Röviden: a felvételek egy bizonyítási eljárás során felhasználhatók. Sőt, ha a Smarty önnél van, az igazságügyi szakértő is segít a vitás esetek bizonyításában.

Egyedülálló segítség a Smarty-tulajdonosoknak: amennyiben Ön baleset vagy bármilyen egyéb káresemény résztvevője, és az esetet Smarty kamerájával dokumentálta, úgy lehetősége van kérni az igazságügyi szakértő segítségét a bizonyítékok előkészítésében és hitelesítésében. Egyszerűen vegye fel a kapcsolatot velünk, segítünk!

Fontos: baleset vagy egyéb kár esetén őrizze meg az eredeti SD-kártyát, azon a felvételeket ne írja felül! Az igazságügyi szakértő az eredeti SD-kártya alapján elkészíti Önnek a bíróság számára értékelhető, szakértő által hitelesített videó-felvételt DVD-n, valamint mellékeli az ehhez szükséges szakvéleményt.
A szolgáltatás kizárólag a Geochallenge GPS és a TravelTech Kft. által forgalomba hozott Smarty kamerákkal kapcsolatosan vehető igénybe. A további feltételekről érdeklődjön a vásárlás helyén!

Informatikai témában tevékenykedő, független igazságügyi szakértő vizsgálta meg a Smarty kamerát, és az alábbi megállapítást tette:
A kamera által rögzített file utólag nem manipulálható. A rögzített GPS-adatok pontosak, a valóságnak megfelelnek. Ezen információk birtokában kijelenthető, hogy a Smarty kamera által rögzített anyag egy bizonyítási eljárásban felhasználható.
A részletes és hitelesített szakvélemény megtekinthető a Geochallenge GPS Boltban, valamint a TravelTech Kft. mintaboltjában.

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Címkék: Smarty
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr946614163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása