Az autókamera-portál

2010. november 25. 17:07 - CarCam.hu

Egy kis füst Skóciában

Mákos találkozott össze a füstöt okádó szerkezettel. 20-30 éve még alapártelmezés volt az ilyen látvány egy Trabi vagy Wartburg mögött az érdi emelkedőn, de mostanra le kéne szokni róla. :)

Ez a kedves vókszhólos [=Wauxhall, arrafelé így hívják az Opel-féléket - a szerk.] irgalmatlan kondezcsíkot húzott maga után füstből. Bizony rettenetesen büdös volt a cucc, nekem meg tüdőre kellett vennem a dolgot. Kíváncsi lennék rá, hogy vajon mit látott (vagyis mit nem) a tükörben? Mit gondol járművének állapotáról, és hallott-e már olyanról, hogy autószerelő?

De miért is vagyok ilyen gonosz, hogy csupa rosszat kiáltok szegény gépjármű tulajdonosra. Előlegezzük meg neki, hogy épp a szervízbe ment megnézetni. (Én mondjuk biztos nem gurulnék egy centit se, lehet hogy azzal csak tetézném bajt. Én autómentővel vitetném szervízbe. Idióta!)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr576614179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vajon mivel megy? – CarCam.hu 2011.01.13. 09:12:38

[...] tudósítónk füstölős felvétele után Diego megtalálta a jelenség magyar párját. Vajon mivel megy ez a Suzuki? Lehetséges, [...]
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása