Az autókamera-portál

2011. február 26. 09:16 - CarCam.hu

Öntevékeny útlezárás

Ha valakinek nem elég az itthoni saját hülyeség, annak itt egy remek import-ötlet Skóciából. Mákos küldeménye és magyarázó sorai alább.

Emlékszem suhanc gyerekkoromban télen haverral mi is építettünk vicces "kordont" hóból faluhelyen éjjel, de az 10 cm-nél nem volt magasabb. Ezek viszont a közeli útépítésről hordják össze a kelléket, majd komplett lezárnak egy egész lakótelepet. Még szerencse, hogy a kordonhoz érve mindkét irányból erősen kanyarodni kell, így nagyobb sebességgel nem érkezik senki. (Csak halkan megjegyzem, hogy ezen a környéken pont 1 hete éjjel vertek totálkárossá 7 db rendőrautót a rendőrség előtt, tehát az ilyen apró hülyeségek el sem érik már az itt élő emberek ingerküszöbét.)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr896614259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diego 2011.02.26. 19:37:00

Jajj Mákos, Mákos, túl rég óta élsz kint. Itthon az ilyeneket szokás bevágni a csomagtartóba :-) Egy hét alatt rohadt sok kerítésed lesz otthon, de csak megunják :-)
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása