Az autókamera-portál

2011. május 06. 17:56 - CarCam.hu

Buta útépítés

Útépítés hosszan, forgalomirányítás nélkül: ennyi kellene a káoszhoz. Szerencsére mikor Mákos arra járt, alig volt forgalom, így hősünk a filmecske készítésére és az elkövetőkkel való kommunikációra koncentrálhatott.

Egy elképesztően szervezetlen, fejetlen, nemtörődöm, veszélyes, a munkások részéről PARASZT hozzáállással megáldott útépítésbe csöppentem Hőgyészen. Ha csak épp egy munkagépet, vagy valami néhány méteres felbontást kell kierülni, azt általában megoldják az autósok. De egy ilyen hosszú szakaszra beengedni a gyanútlan (magyar) autóst irányítás nélkül, az bizony nagy felelőtlenség. Még szerencse, hogy egyenes, belátható az útszakasz és volt hely és lehetőség (nem volt méter mélyen kiszedett úttest) a piros biszbaszok közé kiállni a szembejövőnek. Mi lett volna, ha ugyanez éjszaka, rossz látási viszonok között, ködben, stb. történik?

Címkék: útépítés
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr786614313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

light 2011.05.09. 07:15:02

Hát mákos el fog tartani egy darabig amíg visszaszocializálódsz :D A piros biszbaszt egyébként úgy hívják, hogy bója.

magpet 2011.05.09. 12:02:32

Vagyunk egy páran, akik nem értjük, hogy Mákos miért jött haza... :)
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása