Az autókamera-portál

2011. június 09. 09:00 - CarCam.hu

Amikor a bringás téved

Zoli egy furán közlekedő bringásba botlott. Azt azért vitatnám, hogy ilyen helyzetben a hülye bringás gázolást érdemel, de talán ő is tisztában lehetne az elsőbbségi viszonyokkal, ha már közútra merészkedik.

Megint egy videó. Ráadásul megint egy biciklis...
A helyszín: Budapest, Villányi út és Schweidel utca sarok. Én jövök a Schweidel utca felől, a biciklis meg persze a járdán (mert ott egyáltalán nincs bicikli út!) és takarásból előugrik. Ha nem jók a reflexei és nem áll meg, biztos átmegyek rajta. (Nem mintha nem érdemelte volna meg.)
Azt hadd tegyem még hozzá, hogy a bringán ülő 40-es faszi, heves anyázásba kezdett, pedig nem mondhatnám, hogy elsőbbsége lenne, de gondolom megszokásból bekapcsolt nála a szokásos kerékpáros öntudat.

Címkék: kerékpár
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr296614337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása