Az autókamera-portál

2011. június 10. 09:00 - CarCam.hu

Bringás huncutkodás az úton

Tamás nem bonyolította túl az eset leírását, nincs is mit szépíteni ezen. Sok autó, sok bringa, sok felelősség. A szülőnél is...

Majdnem kivasaltam egy kissrácot, mert bohóckodott az út közepén:

Címkék: kerékpár
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr526614339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci9_9 2011.06.21. 10:21:49

Nem értem Tamást. Ott az autó elején a célzókészülék, és mégis elvétette. Viccet félretéve, többek között arra találták ki ezt a kamerát, hogy ha az ilyen esetek nem így, hanem balesettel végződnének, akkor bizonyítsa a vétlenségünket. Mindenesetre a Makarenkó által kitalált megfelelő időben adott hatalmas pofon talán az életét mentené meg a srácnak azzal, hogy emlékezve a következményre máskor jobban figyel.

magpet 2011.06.21. 18:40:50

Laci: ha nem is pofon, de egy határozott hangon elkövetett jelzés bizony jó volna. A baj az, hogy a világ kicsit elfordult: nem nagyon létezik a "bocs, igazad van" szemlélet. Ha valaki hatalmas baromságot csinál, és kedvesen szólsz neki, akkor is az jön, hogy "mit kell beszólni". Naponta tapasztalom, függetlenül az aktuális közlekedési módtól (bringa, autó, gyaloglás).
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása