Az autókamera-portál

2011. október 13. 09:00 - CarCam.hu

Utat kérek ide, most!

Ismerem Mákost, ezért rezzenéstelen arccal néztem végig az alábbi felvételt. Olvassátok el levelét, nézzétek meg a videót, és döntsétek el Ti, Kedves Olvasók, hogy az "útért demonstráló öntudatos állampolgár" és a "terepjárós bitang" közötti igen széles skálán hova helyezitek Lujza büszke tulajdonosát! Egy biztos: az alábbi felvételen az látható, amint Mákos mintegy 1dl gázolajat megspórol, hogy az unokáinknak is maradjon. :)

Keszthelyen a fogyasztási-templom zónában van egy körforgalom a tuskó előtt, aminek van egy lezárt leágazása. Teljesen egyértelmű, hogyha betelepül még 16 db újabb bevásárlóközpont-udvar, fosan-bidli-peni még 5 új benzinkúttal fűszerezett költse el a pénzét jellegű intézmény, ez a terület beépül, és lesz összeköttetés a tuskó és a Zobi között. Addig viszont csak körbe lehet menni, ami 1.3 km az egyik, vagy 1.6 km a másik irányba a két befejezetlen csonk között. Ha okosan keresztülvágok a senkiföldje gazban, akkor meg csak ~300 m - persze ehhez kell egy Lujza erősségű készülék, néznek is az emberek, amikor becsapom jobbra az árokba a vasat...:-D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr836614401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása