Az autókamera-portál

2011. december 09. 15:25 - CarCam.hu

Kövess minket a Facebookon is!

CarCam.hu - FacebookElindult a CarCam.hu facebook oldala! Kövesd ott is az eseményeket, értesülj elsők között minden fontos hírről! Ha kedveled a CarCam.hu-t, oszd meg az oldalt, hívd meg ismerőseidet is!
A Facebook oldal indulásának alkalmából egy kis nyereményjátékon törjük a fejünket. Erről is többet megtudhatsz a Facebookon, sőt néhány napon belül további meglepetések várhatók! A lényeg: szemünk előtt lebeg egy szép szám. Ha a Facebook követők száma ezt a számot átlépi, akkor bizony sorsolás lesz. Hamarosan ez a szám is publikus lesz... :)
Ha még nem tetted meg, regisztrálj a CarCam.hu-n, és nyomj egy gombot a Facebookon is! Addig is mindenkinek balesetmentes autózást kívánunk!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr846614439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diego 2011.12.09. 21:23:29

A sanda gyanúm az,hogy 1500 lesz ez a szám :-))
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása