Az autókamera-portál

2011. december 20. 11:35 - CarCam.hu

Az a fránya jobbra tartás...

LazySoft felvételéhez túl sokat nem lehet hozzátenni. Sajnos nyugodtan bélyegezhetjük szokásosnak a jelenséget, a külvilágról láthatóan tudomást sem vevő, belső sávban botorkáló közveszélyt. Ilyenkor mi a teendő? LazySoft jobbról előzött (mellesleg én is ezt tettem volna), de ugye az is tilos. Ilyenkor az őrült mögött kell menni 60-nal a végtelenbe?

A mellékelt videó egy "mazsolát" mutat be, aki nem foglalkozik a jobbra tartási kötelezettséggel, ráadásul szépen komótosan halad. Miután jó páran kénytelenek voltunk jobbról megelőzni, ezek után sem vette a lapot, a tükörben visszanézve továbbra is a belsősávot tekintette kizárólagos útvonalának. Az autót egy 60 év körüli férfi vezette. A helyszín a 4-es út Budapest felé, éppen a szajoli kereszteződés után. Az ilyen "gyökerek" szerintem nagyobb balesetveszélyt jelentenek az úton, mint a "gyorshajtók", akik kicsit gyorsabban mennek a megengedettnél.

Címkék: jobbra tartás
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr746614451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diego 2011.12.20. 18:08:52

Jajj olyan vagy... Biztosan a Conrvin negyednél balra akart fordulni a körútra, és úgy gondolta, hogy arra a kb 110km-re meg már minek váltson sávot :-)))
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása