Az autókamera-portál

2011. december 23. 09:00 - CarCam.hu

Két bolond egy pár

Éppen kezdődő hószállingózás, de a bringa még átcsúszik a piroson. Közben szemből is érkezik egy közlekedéstudós, hogy érdekesebb legyen a mozi.

Ez a sötétsárga bizony már inkább piros. Önmagában is érdekes ötlet egy ilyen forgalmú kereszteződésben bringával pirosozni, de a szemből érkező tétova Suzuki egy kicsit fokozza a hangulatot. Ott is van egy balra kanyarodó sáv, külön lelámpázva az egyenesről. A bácsi a bal kanyar sávban dönt úgy az utólsó pillanatban, hogy mégis inkább egyenesen. A bringás szerencséje, hogy mindketten megszeppennek, és butuskán korrigálnak. A Suzuki szerencséje, hogy egy korrigálni képes bringással hozta össze a sors, és nem egy sódert szállító Kamazzal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr736614457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása