Az autókamera-portál

2012. február 08. 12:29 - CarCam.hu

Rendőr a sötétsárgán

Őszinte leszek: amióta valamelyik kezelendő elmebeteg kitalálta, hogy a sárgán átgurulás is büntethető legyen, azóta nagyon figyelek. No nem az útra meg a környezetemre, hanem minden egyes lámpán áthaladás előtt körülnézek, nincs-e rendőr. Mert ha véletlenül sárgán csúsznék át (amit eredetileg ugye erre találtak ki), és épp üres a kassza (értsd: kényszerű bevétel-termelés a mai előírás), akkor jöhet az alkudozás az út szélén.

Sárgánál telitalppal beleállni a fékbe, vagy a tükrökben a rendőröket figyelni - nem kell mondanom, hogy ez mennyivel veszélyesebb, mint békében átgurulni a sárgán. Nyilván így gondolta ezt a mellettem haladó rendőr is. Tulajdonképpen igaza van, a sárga lámpának ez a normális kezelése. De mi történt volna fordított esetben? Nekem biztosan nem ingyenes egy ilyen mutatvány. Azt már le se merem írni, hogy az a sárga tulajdonképpen piros volt, csak a kamera látószögén kívülre csúszott a lámpa. Legyünk jóindulatúak, maradjunk a sárgánál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr316614491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása