Az autókamera-portál

2012. február 24. 20:29 - CarCam.hu

Tétova, de siet

Régi vesszőparipám, hogy nem feltétlenül az a közlekedés legveszedelmesebb résztvevője, aki az üres úton 10%-kal átlépi az értelmetlen korlátozást. A szerencsétlen, ritmustalan, kiszámíthatatlanul hömpölygő őrült veszedelmesebb. A minap ilyet fogtam, bónuszként a piroson is átgurult, ahogy kell.

A felvételen látható Honda sofőrje a teljesen üres úton igen nehezen indult, láthatóan a 30-40km/h-s sebességet már alig tudta idegileg feldolgozni. Közeledik a lámpa. Emberünk lassan gurul, a már erősen sárgánál tétován megpöcköli a fékpedált, majd végül úgy dönt: az ő dinamizmusának jár egy grátisz pirosozás, gáz, és okosan átsuhan. Mindössze apró cseresznye a torta tetején lévő habban, hogy néhány másodperc múlva ugyanez a derék járművezető képtelen értelmezni a bonyolult ívben görbülő sávokat. Csak a szerencsén múlt, hogy épp nem járt mellette senki, mert egészen biztos, hogy ugyanilyen lendülettel gurult volna át a szomszéd sávba, természetesen index nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr506614499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása