Az autókamera-portál

2010. július 08. 20:08 - CarCam.hu

CarCamStat - menetlevél egyszerűen!

CarCamStat menetlevél Smarty kamerávalKedves Smarty-felhasználók!

Örömmel jelentjük be legfrissebb ingyenes szoftverünket, a CarCamStat-ot. Segítségével a Smarty kamera új funkcióval bővül: mostantól nem egyszerű fedélzeti kamera, hanem egy havidíjmentes jármű- és flottakövető eszköz is egyben!

A program a Smarty fedélzeti kamerák által rögzített GPS adatokból képes néhány kattintással egyszerű menetlevelet előállítani. Így megmenekülhetünk egy kis adminisztrációtól, valamint egyszerűen áttekinthetjük, táblázatba foglalhatjuk, nyomtathatjuk, archiválhatjuk autónk (vagy a cég autóinak) mozgását. A szoftver telepítést nem igényel, csak töltse le, és használja egészséggel! A menetnapló több formátumban is elkészíthető...

A CarCamStat napi bontásban készíti el a menetnaplót, ezen belül pedig az egyes utazások is külön sorban jelennek meg. A beállítások alatt testre szabhatjuk a működést: megadható például, hogy a program hány perc állás után kezdjen új utazást, illetve milyen sebesség fölött értelmezze az adatokat mozgásként.

A programnak mindössze a GPS adatokat tartalmazó mappát kell "megmutatnunk" a Smarty-ból kivett SD-kártyán, vagy a számítógépen, és máris előáll a menetnapló, három különböző formátumban:

-HTML: böngészőben megtekinthető és nyomtatható táblázatok:

CarCamStat HTML kimenet

 

-GPX: Google Earth és egyéb térkép-szoftverek alatt történő megtekintés:

CarCamStat GPX kimenet

CarCamStat GPX kimenet

-CSV: táblázatkezelő szoftverekben megnyitható, és feldolgozható változat.

 A CarCamStat működéséről további részletek a program HELP-jében olvashatók. A CarCamStat ingyenesen letölthető a Smarty kamerák oldaláról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr646614125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása