Az autókamera-portál

2010. október 21. 22:09 - CarCam.hu

Picit bosszantó parkolás

Semmi életveszélyes kaland, csak egy kis parkolás. Az autósok életét több fronton igyekszik megkeseríteni a világ (törvényhozás, biztosítók, önkormányzatok, stb.), de ez sokaknak nem elég, és sorstársaiknak próbálnak keresztbe tenni mindenféle aprósággal.

Ha egy fogyasztási templom mellett adott a sok hektáros parkoló, akkor miért kell az úton megállni? Átlagos személyautóval kis rutinnal persze megoldható a kerülgetés, de nagyobb autóval, vagy netán egy furgonnal már nem minden helyzetben vicces. Én biztosan nem merném így hagyni az autómat, hátha egy nagyobb autóval és kisebb tudással érkező szereplő végigkaszálja az oldalát...

A videón látható Passat tulajdonosának nyilván épp fájt a lába, vagy a feleségét hozta szülni az ósánba, tőle tehát elnézést kérek. (A parkolóban bőven volt szabad hely, igaz akár 10-20m gyaloglást jelentett volna...)

Az ilyen parkolás üzenete szerintem egyértelműen az, hogy "én megtehetem, kapjátok be!" - és ez nem szép.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr726614157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diego 2010.11.09. 22:24:30

Hogyan is írtad nekem a napokban? Jól jön néha egy tolólapos Kraz. Momentán neked is jobb lett volna "oktatási célra" mint a vivaro :-)))
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása