Az autókamera-portál

2010. november 20. 11:51 - CarCam.hu

A túlszabályzott város

Lehet-e szabályosan autózni Budapesten? Záróvonalak, kötelező haladási irányok és különféle sebességkorlátozások igyekeznek biztonságosabbá tenni a közlekedést - vagy bonyolítani az életünket? A vezess.hu jó ideje küzd a jelenség ellen...

Persze mindig akadnak, akik szerint a 30-as traffipaxba csúszó, vagy a saroktól 4.8m-re parkoló autós mind gonosz, és csak a szabálytalankodás iránti beteges vágy hajtja ki őt az utcára. A vezess.hu egyik túlszabályzás-témájú cikke után többen kommentekben foglaltak állást, miszerint egyszerűen be kell tartani a szabályokat. Nosza - gondolták a vezessnél - lehet próbálkozni! Meghívtak két szabálytisztelő állampolgárt, autójukba kamera került, nekik pedig nem volt más dolguk, mint szabályosan közlekedni.

Egyik filmecske alább, a másik - és az írásos tapasztalatok - a cikkben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr456614169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása