Az autókamera-portál

2010. november 21. 03:43 - CarCam.hu

Ragadozó az M3-ason

Senki ne gondoljon semmi rosszra, ez itt egy békés felvétel. Egy hatalmas ragadozó madár suhant át az autó előtt, de a kis fékezésnek és az ő reflexeinek hála nem koccantunk. Pedig közel volt...

Az autópályák melletti oszlopokon gyakran tanyáznak ragadozó madarak, zsákmányra lesve. Ez a kedves jószág kicsit figyelmetlenül röppent a pálya fölé, bár az is lehet, hogy egy lapos Ferrarira készült, de egy kétszer olyan magas Renault Trafic jött helyette. :) A Smarty 90°-os nagylátószöge szépen széthúzza a teret, a valóságban viszont elég közel volt a madárka. Úgy érzem, ha nincs a viszonylag hirtelen fékezés, akár el is csaptam volna szegénykét. Szerintem mindketten megijedtünk, végül senkinek nem esett bántódása.

A felvétel végén a lassításon szépen látszanak a madár mozdulatai, érdemes többször megnézni!

Kamera: Smarty BX-1000N

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr596614171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása