Az autókamera-portál

2010. december 19. 18:55 - CarCam.hu

Hóhelyzet Edinburgh-ban

A hazai hóhelyzetről hallunk eleget. Most Mákos segítségével kicsit belepillanthatunk az edinburgh-i állapotokba.

Vasárnap délelőtt behaladtunk a városba, csodálatos hóhelyzet van jelenleg Edinburgh-ban. Érdemes figyelni a sebességemet, hogy mennyire hatott meg a hó. 30 mph = 48 km/h. Feladat, hogy számoljátok meg, hány hókotrót láttok a felvételen. Az az út, amin haladunk, kb. olyan, mint az Üllői út Budapesten, a központból egyenesen a reptérre vezet ki. Itt lenne a legnagyobb szükség a takarításra, de hát ez errefelé nem nagyon szokás. Ha jól tudom, 5 db kotró van a fél milliós városra, de hát vasárnap azok nem dolgoznak, kéremszépen itt vasárnap vasárnap van. Hétfőn meg azért nem fognak dolgozni, mert a sofőrök nem tudnak bemenni a hó miatt. Nem röhög! Ez az idén télen már 2x előfordult! Mikor leesett az első hó, 1 hétig azon tanakodtak, hogy vajon mit szórjanak az útra, a só-homok keverék jó lesz-e? A repteret is napokra lezárták, tudják is ezek, vajon mi az a tolólapos KRAZ?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr356614191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diego 2010.12.20. 09:35:37

A videó elején látható hómennyiség volt kb szombaton fél 9 körül az M3-as autópályán is. csodálkoztam is, hogy nem takarítják. Este hazafelé jövet találkoztunk két indulásra váró hókotróval Gyöngyösnél. De még ők sem voltak biztosak benne, hogy muszáj nekik dolgozni. Egyébként a busztábla villogása a 15fps-nek tudható be?
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása