Az autókamera-portál

2011. február 10. 16:15 - CarCam.hu

Előzés vasúti átjáróban

Zoltán úgy döntött, hogy az "unalmas", naponta ismétlődő szabálytalanságokat már nem is küldi el nekünk. Azért egy-egy szép csemegére számíthatunk tőle, mint például ez a meseszép előzés.

Rövid időn belül sok felvétel gyűlt össze, jó néhányat el is küldtem. Úgy gondoltam, hogy egy darabig nem küldök, mert nagyjából ugyanazok a szabálytalanságok ismétlődnek.
De még is küldök egyet tegnapról. A felvétel önmagáért beszél.

Előzés vasúti átjáróban. Az sem baj, ha szembe jön egy kamion. A 84-es úton Lövőn áthaladva ért utol a sietős fiatalember, amíg meg nem előzött, végig 2-3 méteres követési távolságot tartott, és nagyon meg akart előzni.
Vajon hova siethetett ennyire?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr396614245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lotht 2011.02.14. 19:05:39

Ez derék! Ilyenektől szorul össze a gyomrom és kérdezem meg magamtól, hogy vajon mennyire a többi autós kötelessége az ő életének megmentése.

magpet 2011.02.14. 20:07:08

lotht: jó kérdés. Főleg, ha a saját életemet is mentenem kell, amikor mondjuk egy ilyen féle szembejövő barom miatt beleállok a fékbe...
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása