Az autókamera-portál

2011. március 31. 12:17 - CarCam.hu

Szerencsés frontális koccanás

A frontális ütközés és a szerencse ritkán szerepelnek egy mondatban. Flektogon felvételén mégis egy ilyen pillanatot örökített meg a Smarty kamera Pomáz és Dobogókő között.

A képen látszik, hogy az útviszonyok nem kifejezetten optimálisak. A szembe érkező Punto - a felvételt készítő autó előtt haladó fehér furgon sofőrje szerint - épp előzésből tért vissza, de valamit elszámolt, és "megpattant" a vele szemben közlekedő autón. A vétlen jármű teljes bal oldala csúnyán végig lett húzva, és valószínűleg a Punto se úszta meg felületi karcolásokkal, ha az árok körüli pattogásra tekintünk.

Személyi sérülés nem történt, de ez itt igen nagy mértékben múlt a szerencsén.

Címkék: baleset előzés
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr846614277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bob 2011.04.02. 20:33:53

Itt valami nekem nem stimmel. Ha a Punto előzésből tért vissza, akkor hol van az autó, amit megelőzött?

magpet 2011.04.12. 11:48:22

bob: nagy valószínűséggel az inkább egy előzési kísérlet volt. Az előtte haladó fehér Swiftet próbálta volna előzni, de dolgavégezetlenül igyekezett visszahúzódni a saját sávjába. Ez nem jött össze.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása