Az autókamera-portál

2011. május 24. 16:52 - CarCam.hu

Autópálya, kamion, előzés

A címben szereplő szavakhoz az új KRESZ szerint sok esetben a TILOS is hozzácsapódik. Sokan vitatják a szabály értelmét, de az biztos, hogy jelenleg érvényben van. BrOnZ is joggal számított rá, hogy nem fog 90km/h-val guruló kamiont találni maga előtt a belső sávban.

A video magától értetődik... Kétsávos autópálya, reggel 6:00 óra után, -a jelenlegi szabályok érteelmében,- tilos 3.5 tonnánál nagyobb tömegű tehergépjárművel előzni... Ehhez képest rendesen kellett satuznom... Biztosan nem látta, hogy jövök. Egyébként utánam hosszú km-ekig semmi nem jött. (A felvétel SMARTY BX-1000N típusú kamerával készült.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr446614331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

domel 2011.06.05. 13:03:27

Ezek a youtube-os felvételek mennyire maradnak el az eredeti felvételtől? Lehet az eredetin látni a rendszámot? pl szembejövőnek leolvasható a rendszáma? előttem haladónak leolvasható a rendszáma?

BrOnZ 2011.06.06. 08:42:22

A felvételek minősége nem igazán az exporton múlik. A kamera felbontása a mérvadó. Ha "Event" módban van, -tehát ha csak valamilyen G-Shock szenzor által, vagy kézzel indított felvételről beszélünk,- akkor jóval jobb felbontású, és minőségű a kép. Ez a videó a "gyengébb" felbontású, mert nálam állandóan, folyamatosan működik a kamera, ha a gyújtás rajta van az autón. De a rendszám pl. így is simán "kinyerhető" :)
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása