Az autókamera-portál

2011. június 21. 17:59 - CarCam.hu

Körforgalom. Ezt nehezen hiszem el.

Attila igazi gyöngyszemmel örvendeztetett meg minket. Mire is jó az autóban egy Smarty kamera: ha nem látom, ezt tényleg nem hiszem el.

Az emberi hülyeség, valamint a hidrogén elterjedtségét, arányait, illetve mennyiségét tekintve könyvtárnyi irodalom született már ősidők óta. Legyen itt a jelenségnek egy vizuális bizonyítéka is. Folyománya: ...na ennek se a szomszédja a hülye... Erre varrjanak gombot a kartácsak! :o)

2011 június 15 délután. Helyszín: M6-os autópályályáról az Adony-Perkáta lehajtót követő körforgalom. Kommentár nem szükséges...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr86614341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BrOnZ 2011.06.22. 08:07:00

Alig hiszem... :) De ha az lenne, akkor is: magyar rendszámú autóban, baloldalon lévő kormányt tekerve, Magyarországon autózva nagyon hülyének kellett lennie.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása