Az autókamera-portál

2011. július 06. 12:48 - CarCam.hu

Szemben a hídra!

Manapság sajnos divat lett a szemben történő felhajtás különféle utakra. Ezekből az akciókból - hacsak valami szerencsés véletlen nem zökkenti ki az elkövetőt - ronda balesetek származnak. Szokás hivatkozni mindenfélére a rosszul látható tábláktól egészen a hibás utasítást adó GPS-ig mindenfélére, de engedtessék meg, hogy ezt a fajta szemben felhajtást minimum figyelmetlenségnek, de inkább hülyeségnek nevezzem.

Az alábbi videón nem autópálya a helyszín, "csak" a Gubacsi-híd egyik LEhajtója. LE, tehát nem FEL. A különbségre az elhelyezett behajtani tilos tábla is próbál utalni, láthatóan kevés sikerrel. A Passat sofőrje magabiztos tempóban indul neki, mit sem törődve a táblával. Nyilván nem vette észre. Ha nem jön szembe a taxi, és vezetője nem nyújt felvilágosítást a megtévedt sofőrnek, akkor mi van? Nagy gázzal felhajt a hídra? Szerencsére a Smarty csak ezt az apró hülyeséget rögzítette, nem pedig a lehajtón leguruló, szilánkokra tört roncsokat. De nem sokon múlt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr236614365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csizi 2011.07.06. 13:15:50

Azért a sávfelfestő brigádnak is adnék egy hatalmas sallert, mert nagyon nem egyértelmű, hogy a Te sávodból merre lehet menni. Persze a behajtani tilos tábla ott van, de akkor is...
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása