Az autókamera-portál

2011. október 11. 17:39 - CarCam.hu

Megérkezett a Smarty BX-1500HD!

Már kapható a Smarty autós fedélzeti kamerák családjának legfrissebb tagja, a Smarty BX-1500 HD. Az új kamera nagy felbontású videórögzítéssel és hangfelvétellel rendelkezik. Még több részlet, még erősebb bizonyíték!

Smarty BX-1500HD autós fedélzeti kamera

A Smarty BX-1500 HD típus nevének megfelelően nagy felbontású (High Definition) videók rögzítésére képes, így a felvétel jóval részletgazdagabb. A készülék ezen felül egy beépített mikrofont is kapott, amely rögzíti a különféle zajokat, ami szintén fontos lehet egy baleset kivizsgálása esetén (duda, fékcsikorgás, megkülönböztető jelzés, és egyéb hangok). A kamerán egy videó-kimenet is található, amely külső (opcionális) monitor segítségével a pontos beállítást segíti.
A BX-1500 HD elődeihez hasonlóan SD kártyára rögzít, folyamatos- vagy esemény-vezérelt módban. A mellékelt megtekintő szoftver pedig a felvétel mellett a GPS- és G-szenzoradatokat is megjeleníti, hagyományos AVI videót vagy JPEG állóképeket exportál, jegyzőkönyvet készít.

Címkék: kamera Smarty
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr476614397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schnitt 2011.11.11. 10:03:58

Nem tudom, az elődje milyen volt, de ez csúcs :) Mióta megvan, szerencsére nem volt vitás szituáció, és a köcsögök is mintha elkerülnének az úton, így nem tudtam gazdagítani még az oldal videótárát. (korábban mindennaposak voltak a duplazáróvonalon előzések, belsősávból jobbrakanyarodások, persze azt még nem tudtam rögzíteni.) Egy tuti szenzorbeállítási sémát viszont szívesen fogadnék, hogy ne sípoljon minden kátyúnál, de azért erősebb fékezéskor, vagy rénszarvastesztnél indítson felvételt.

magpet 2011.12.09. 14:57:36

A függőleges szenzort kell gyengébbre állítani. A gyári 5-ös mindhárom érzékelőre, a z-t tekerd át mondjuk 3-ra, így azért kevesebb lesz a döccenős riasztás!
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása