Az autókamera-portál

2011. december 16. 09:00 - NyenyeMákos

BéKáVé tím míting

Diegonak egy rövid megbeszélést sikerült felvennie két BKV sofőr között. Elsőre semmi furcsa nincs a dologban. Viszont onnantól kezd érdekes lenni a történet, ha még azt is hozzátesszük, hogy a megbeszélés egy-egy busz vezetőfülkéjéből történt, a forgalmat feltartva.

Ma egy igazán megkapó jelenetet sikerült lencsevégre kapnom. Két BKV buszsofőr a megállóból való kihajtás után elkezdett beszélgetni, feltartva ezzel mindkét forgalmi sávot. A fontos megbeszélés után mindenki indult tovább. Mi a tanulság? Ha busszal jársz, ezt is megteheted.

Az én legvadabb, és témába vágó BKV sztorim még 2006-ban történt. Gyalogosként szemléltem az eseményeket. A 17-es villamos vonalán a Kolosy térnél (Szépvölgyi út - Bécsi út kereszteződés) mindkét oldalon még a kereszteződés előtt van a villamos megálló északi és déli irányból is. Egyszerre ért oda a két villamos a megállóba, megtörtént a fel és leszállás, majd mindkettő csak a mehet jelzésre várt. Ekkor a vezetők elhúzták az ablakot, és kidugtak egy-egy méteres szögvasat előrefelé. Az egész úgy nézett ki, mint a középkorban egy lovagi torna, csak most villamosokkal. Lámpaváltáskor kigyorsítottak, majd mikor egymáshoz értek, állóra fékeztek és elkezdtek kardozni. A forgalom állt, autósok nyomták a dudát, ezek meg vagy fél percig csinálták a mutatványt. Idióták...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr136614449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

errorka 2011.12.19. 16:11:08

Nekem is volt ilyen elmenyem, 2-re emlekszem, bar biztos volt meg, de ezeknel elol utaztam, igy maradandobb elmeny volt. Az elso esetben friss balesetrol kaptunk infot, a masodiknal valami jaratcseret dumaltak meg. Mindket esetben hasonloan kibirhatatlanul hosszadalmas idotartam alatt zajlott le a "tím míting".
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása