Az autókamera-portál

2011. december 21. 09:00 - CarCam.hu

Egy kis bizonytalankodás

Index balra, kanyar jobbra. A helyzet nem volt drámai, de nem árt ha tudjuk: erre is érdemes felkészülni. Sőt, akár mi is lehetünk tétovázó sofőrök. Az eset tanulsága számomra az, hogy a felvétel beküldője, LazySoft türelmesen, normális követési távolságról szemlélte az eseményeket. Ha egy méterrel az elkövető mögött dudál, villog és rázza az öklét, akkor ez a felvétel nem egy vicces videó a CarCam.hu-n, hanem esetleg bizonyíték a bíróságon. Türelem.

Ezen a versenyzőn már a felvétel előtt látszott, hogy nem tudja merre szeretne menni. Aztán határozottan balra akar kanyarodni (index balra és behúzódás a felezővonalra), majd egy határozott jobbra kanyarodás történik. Ez a manőver jelen esetben semmi veszélyt nem okozott, csupán csak érdekesség. A helyszín a szolnoki Tisza-híd előtti szakasz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr996614453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása