Az autókamera-portál

2012. január 16. 09:00 - CarCam.hu

Néz, de nem lát?

Épp Gyöngyösön haladtam keresztül, enyém a főútvonal. A jobbról érkező Suzukiban látom, hogy a sofőr néz. Bele az arcomba, vagy rosszabb esetben a Trafic egyik - neki fejmagasságban lévő - lámpájába. Reménykedem, hogy megérti ezt a bonyolult helyzetet, amit számára egy háromszög-forma tábla is segít értelmezni.

De nem. Az utolsó pillanatban is csak néz, és jön, bizonyára csak egy hologram közeledik. Vagy mintha azt gondolná: "mennyi sok autó halad itt, akkor tán haladok én is!" Szerencsére a belső sávban nem volt senki, így egy finom kormánymozdulattal, némi fékezéssel, és egy apró dudaszóval megúsztuk. De jó, hogy az 1500HD már hangot is rögzít! :)

Állandó vesszőparipám a "ki mennyire veszélyes?" kérdés. Meglehet, hogy ez a jóember sose lépi túl asebességhatárokat, amit ugye oly nagyon szeret ellenőrizni - és arccal a kassza felé büntetni - a rendőrség. De ha valaki ennyire nem fogja fel a körülötte zajló dolgokat, az vajon nem veszedelmes?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr176614477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mákos 2012.01.16. 22:00:17

Nekem a másik nagy kedvencem az "én nem csinálok balesetet, lassan megyek" felfogás... és közlekedik masszív 60-70-el lakott területen kívül, ahol lehetne menni 90-el. Pont hogy ezzel csinál balesetet, összeszedi a sort, felhúzza a követők idegeit, és felelőtlenül kezdenek el előzgetni, veszélyes helyzeteket bevállalni, csak hogy túl legyenek az idiótán. Ekkor történik a baj...
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása