Az autókamera-portál

2012. január 17. 15:21 - CarCam.hu

Szoftver frissítések!

Megjelent néhány hasznos frissítés a Smarty kamerák és a hozzájuk kapcsolódó szoftverek terén.

  • Firmware frissítés a BX-1000N és BX-1000H típusokhoz. A friss firmware legfontosabb újdonsága, hogy lehetővé teszi hosszabb GPS log rögzítését az SD kártyára.
    A frissítést a Smarty kamerák magyarországi forgalmazói, a Geochallenge GPS Bolt, valamint a Traveltech végzik el. A frissítéshez kérjük hozza magával Smarty kameráját, valamint a hozzá használt SD memóriakártyát! A frissítés díja 500.-Ft+áfa. Garanciális készülékek esetében a frissítés ingyenes, ehhez kérjük hozza magával a garancialevelet vagy a számlát!
  • PC Viewer a BX-1500HD típushoz magyar nyelvi fájlokkal. A Smarty BX-1500 HD típus PC-s megtekintő szoftverének legújabb verziója, valamint a magyar nyelvű menü fájlok.
  • CarCamStat v1.2 A Smarty kamerák GPS adataiból  menetnaplót készítő CarCamStat szoftver legfrissebb verziójában a GPS-adatokban előforduló esetleges hibákat javító algoritmus változott. Ezen túl a program a feldolgozási műveletet egy folyamatjelzővel is jelzi.
A frissítések letölthetők a Smarty kamerák oldalának LETÖLTÉS menüpontja alól. Amennyiben technikai segítségre van szüksége, forduljon bizalommal a kamerát értékesítő szaküzlethez!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr646614479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása