Az autókamera-portál

2012. március 11. 09:00 - NyenyeMákos

Út lezárva, nem gond

Tamás egy vicces autóst örökített meg, aki úgy gondolta, hogy nem baj az útzár, ő akkor is arra akar menni. Gyalogos, járdasziget, nincs akadály. Vajon miért gondolta meg magát mégis?

A Kőbányai úton, a Mázsa tér közelében ez a kereszteződés hónapok óta le van zárva. (Az már nem is merem kérdezni, milyen javítás tart eddig?) Hősünk azonban be akar kanyarodni. Ha az úttesten nem, akkor majd a zebrán. De ott sem fér el. Vajon miért is a lezárás, a betontömbök, a tábla?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr46614505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diego 2012.03.11. 12:49:44

Eleve ahol ő áll az nyilas zöld, tehát ott már nem is kanyarodhatna, ha nem lenne útzár akkor sem. Egyébként meg a mol kútnál simán be lehet kanyarodni. Én is ott szoktam, amikor szemből jövök és Pesterzsébet felé megyek.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása