Az autókamera-portál

2010. június 17. 00:54 - CarCam.hu

CarCam.hu - elindultunk!

Elindult a CarCam.hu! Tőled is várjuk a közlekedés közben rögzített érdekes, vicces, tanulságos, felháborító - és még ki tudja, hány kategóráiba sorolható - videókat.

Az oldal jelenleg még teszt-üzemben van, ezért minden észrevételt, építő jellegű kritikát örömmel fogadunk. Nézd át a honlapot, küldd el nekünk saját videódat, írd meg észrevételeidet a már látható filmekhez! Légy az elsők között, akik a CarCam.hu táborához csatlakoznak! Jó szórakozást, tanulságos mozizást kívánunk!

üdvözlettel: a CarCam.hu csapata

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr436614073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci9_9 2010.07.06. 08:43:02

Üdv a készítőknek! Az ötlet jó örülök az oldalnak, használni és népszerűsíteni is fogom. Próbáltam regisztrálni, de 30 perc alatt sem jött meg az e-mailre a jelszó. A másik kérés, észrevétel: A szemem már nem az igazi, ugyan szép a háttér, de világos háttér előtti nagyobb méretű sötét betűket még a hozzám hasonló vakondokok is jobban tudnának olvasni.

magpet 2010.07.06. 19:58:39

Laci9_9: köszönjük, igyekezni fogunk megszolgálni a bizalmat! :) Nem tudom, a regisztráció kürül mi lehetett a gond, most mindenesetre küldünk egy jelszót, amivel be tudsz lépni. A design is alakulhat még a visszajelzések függvényében. Kezdetnek egy kis tartalommal töltögetjük az oldalt, aztán szavazunk! :) Jó szórakozást Neked (is) a CarCam.hu-n!

magpet 2010.07.06. 20:11:49

Technikai közlemény: egy hibás beállítás miatt minden felhasználó első kommentje moderációra ment, és csak ennek elfogadása után tudott rendesen kommentet írni. Ezt a dolgot helyre hoztuk, mostantól tehát rendben jöhetnek a kommentek. Az esetleges kellemetlenség miatt elnézést kérünk!
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása