Az autókamera-portál

2011. január 11. 13:13 - CarCam.hu

Piros lámpa koccanással

Megint egy piroson átcsúszás... Ezúttal kis koccanás is lett belőle, ami a sebesség-viszonyokat elnézve szerencsésnek mondható. A felvételt és az eset leírását köszönjük Lacinak!

A Nagy Lajos király útján várakoztam a lámpánál az Erzsébet királyné útja előtt. Amikor a lámpa zöldre váltott a bal oldali üres sávban egy autó elment mellettünk és nagy lélekjelenléttel elkerülte a pirosban balra forduló autót. Éppen csak összeértek, de szerencsére nagyobb baj nem történt. A balra kanyarodó autó vezetője előtt egy autó szabálytalanul fordult vissza a Nagy Lajos király útjára és emiatt hajtott be a kereszteződésbe. Az való igaz, hogy a balra forduló sáv lámpája nincs megismételve. Az általam készített felvétel hatására a balra forduló autó vezetője elismerte a felelősségét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr496614201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása