Az autókamera-portál

2011. február 08. 09:00 - CarCam.hu

A skót éjszaka újabb hősei

Mákos Edinburgh-ban próbálkozik a közlekedéssel. Hogy a magyar városokhoz képest ott milyen szintű a kihívás, nehéz lenne megsaccolni. Egy biztos: a sötétben ott is megterem a bolond. Két filmecske a CarCam.hu hivatalos skót tudósítójától! :)

Legyen kettő videó is, egy este nyeltem mindkettőt.

Egy parkolóba hajtottam be, és bal oldalon egy kivilágítatlan gombaszedő táncolt megveszett módon, féltem, hogy elémugrik, de aztán mégsem. Majd egy combos fekvőrendrőr következett, amire jól lelassítottam, szerencsére, mert ezt a vakegeret tutti kivasalom, ha nincs ott a betonzsernyák. Öngyilkosjelölt hullazsáktöltelék!

Ebben a videóban jól megfigyelhető 0:10-0:13 környékén az a kivilágítatlan "tereptárgy", ami a későbbiekben ügyesen átsuhan a piros lámpán. Nem jött semmi, éjszaka volt, de azért mégis, csak azt tudom sajnálni, aki majd elüti, és jól meghurcolják érte. Darwin díj hamarosan befigyel, ez nem kérdés...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr776614243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása