Az autókamera-portál

2011. május 13. 11:57 - CarCam.hu

Sietős-felezővonalas

Szeretjük, ha valaki annyira siet, hogy a téridő furcsán meggörbül körülötte, ezért az autója nem is fér el egy sávban. Diego és a kamerája egy ilyen pillanatot örökített meg.

A fehér volvós nagyon sietett. Hogy ez most a kumisz vagy a bedugva felejtett vasaló miatt volt-e, soha nem tudjuk meg. A felvételen látható, hogy 40km/h-s sebességkorlátozás van. Ezt elég nehéz betartani, ha az embert közel 60-nál tolják le az útról. Ezen a felvételen az látható, hogy a 40-es tábla, valamint a záróvonal előzni tilos kombó mit sem ér. A felvétel vége felé meg már jómagam is úgy voltam, hogy ha csattan, arról nem maradhat le a Smarty, ezért részemről is a túlzott sebesség. Hozzáteszem, az útviszonyok megfelelőek voltak, de azért az a fránya tábla csak ott van.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr326614319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Captain Crash 2011.06.20. 11:00:47

Ezen a felvételen az is látható, hogy a beküldő is figyelmen kívül hagyja a 40-es sebességhatárt és 60-nal csapat... Természetesen a többi szabályszegés sem piskóta.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása