Az autókamera-portál

2011. október 26. 09:00 - NyenyeMákos

Állórafékező bekanyarodóbajnok

...ééés még mindig nincs vége a pénteknek! Csendes utca, a távolban megy előttem valaki. Be akar kanyarodni, de vajon tényleg így gondolja-e? Már épp utolérem, amikor mazsolát szimulál, és satu állóra fékez előttem. Vajon normális az ilyen? Megijedt, hogy nem fér be az onnan kihajtó autó mellett? Oda két nyerges kamion is röhögve beférne. Egy íratlan dolog a közlekedésben, a mindennapi rutin, hogy ilyenre nem számít az ember. Tegye fel a kezét, aki tökéletesen felveszi a tempóját egy bekanyarodó autónak, közvetlenül annak manővere előtt! Lelassítunk, de még a nagyobb tempóban arra számítunk mögötte, hogy már kanyarodik is. Ez egyfajta kölcsönös bizalom. Ezekben a szituációkban én a féken szoktam tartani a lábam. Ezekután már azt is tudom - nemhiába, a mai napon megmentettem még egy szutyuki hátulját is. Jócselekedet letudva, kioldom a csomót a nyakkendőmön...:-)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr156614413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

diego 2011.10.26. 15:08:37

Nem csak, hogy bőven befért volna, de akitől rettegett, az is csak 10 perc múlva ért kritikus távolságra. Mákos nem kéne neked egy szöges tolólap Lujza elejére? A közelmúlt videói alapján hasznos kiegészítő lenne rá ;-)

Mákos 2011.10.28. 21:36:26

...de, valami nagyon kéne már rá...:-D
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása