Az autókamera-portál

2011. május 01. 19:28 - CarCam.hu

Tesla Roadster

Nem kifejezetten autós fedélzeti kamerával készült felvételek, de a kamera volt az autóban is. Az igazi érdekesség éppen ezekben a pillanatokban hallható, ezért vettem a bátorságot, hogy a közlekedési anomáliák között egy ilyen filmecske is helyet kapjon az oldalon.

Mudman barátomnak (vezess.hu) és a nagyon jó fej tulajdonosnak köszönhetően volt szerencsém kipróbálni egy Tesla Roadster-t. (Az autó gazdájáról és az általuk fejlesztett "töltőállomásról" még fogunk hallani, ez egészen biztos!) Olyat már láttunk, hogy egy kicsi lapos dolog nagyon sok pénzért nagyon gyorsan megy, de hogy közben nagyjából úgy szóljon, mint egy trolibusz, az azért fura. A Tesla nagyon megy, és valami nagyon új érzést okoz. :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr686614307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kfp 2011.06.19. 00:22:39

A szívem szakad meg, ha az elektromos autók kegyvesztettségére gondolok... Na de lesz még csillagászati benzinár, lesz még szélkerék és napelem a kertemben ha elfogy az (olcsó???) olaj...

magpet 2011.06.21. 18:47:27

KFP: hiába, mert akkor lesz jövedéki adó az elektromos energián, tilos lesz otthon előállítani, amit ellenőrizni fog a szélkerék-kommandó. És nem is fogod hallani, mikor ékeznek, mert az ő szolgálati Tesla Roadstereik csendesen suhannak majd... :)
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása