Az autókamera-portál

2011. június 08. 09:00 - CarCam.hu

A tétova és a kapkodós

Budapest közlekedési szempontból sem egyszerű város. Főként, ha egymásra talál az autózás két szélsőértéke. Mákos és kamerája egy ilyen pillanatot örökített meg.

Budapesten élmény vezetni. Mindig látni ügyeskedőket, bunkókat, taplókat, szabályokra magasról sz..., de a másik véglet a vidékről feltévedt szerencsétlen, aki örül, ha abban a zűrzavarban tudja hol van a kormány az autóban. A felvételen láthatjuk, milyen is az, amikor ezt a két fajt összeengedjük. Bunkóka részéről: tolerancia = nulla, ingerküszöb = nulla, körültekintés = nulla, figyelmes vezetés = nulla, szabályok betartása = nulla, biztonság = nulla, követési távolság = nulla, IQ = nulla...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr656614335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gery555 2011.06.09. 15:07:31

általad vidékinek jelölt autóst nem menti fel a hely nem ismerete, hogy megszegje a kreszt. A 20. másodpercnél már elfogyott a szaggatott vonal, tehát nem mehet át a jobbra sávba, a duda helyén való (az "upszi" persze már nem)

TLaci 2011.06.18. 23:16:46

gery555: Nem értem, hogy mi a hsz-ed lényege, mert a "vidéki" nem ment át a jobbra sávba, csak később, és nem szegte meg a KRESZ-t. A másik viszont a dudálással, és az ide-oda sávváltással igen. Erről szól ez a videó. És ilyeneket mindennap látni sajnos.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása