Az autókamera-portál

2012. január 18. 13:26 - CarCam.hu

Smarty a Noé Állatmentőnek

Tavaly decemberben indult akciónk beérett: átadtuk a Smarty BX-1000N kamrát a Noé Állatmentőnek.

2011. decemberében indult a CarCam.hu facebook-oldala. Elhatároztuk, hogy ha elérjük az 1000 követőt, egy Smarty BX-1000N kamerát adományozunk a Noé Állatotthon részére, akik a Noé Állatmentőben helyezik el azt. Így túl azon, hogy tanulságos felvételekkel gazdagodhatunk, az Állatmentő nyugodtabban közlekedhet, hiszen vitás esetben markukban lesz a megfelelő bizonyíték, nem kell többet se biztosítótól, se hatóságoktól rettegni. Ez pedig akárhogy is nézzük, pénzt és időt takaríthat meg egy olyan alapítvány számára, ahol minden forint és minden perc számít. A CarCam.hu ezzel az eszközzel tudja segíteni a Noé tevékenységét.

A kamerát autentikus munkakörnyezetben, kíváncsi kutyusok között adtuk át.  Balesetmentes közlekedést, további jó munkát kívánunk a Noé minden kedves dolgozójának és támogatójának!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://carcam.blog.hu/api/trackback/id/tr566614481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az autókamera-portál
süti beállítások módosítása